Echipa noastră

Suntem diferiți, dar suntem o echipă. Iar Tu ești parte esențială a acestei echipe, că doar pentru tine suntem. Ne acorzi încredere prin faptul că vii la noi, iar noi apreciem asta. Lasă-ne să recompensăm încrederea acordată.

Dr. Székely Zsolt

Medic stomatolog, Implantolog

Un copil mă lasă să-l tratez doar dacă are încredere în mine. Pentru aceasta trebuie să construim o relație de încredere între noi!

Luni, Miercuri 14:00-20:00

Joi 08:00-12:00

Marți, Vineri 08:00-14:00

Dr. Magyari Anna

Medic stomatolog

Atunci când intri pe ușă, devii parte din echipa noastră. Scopul meu este să te simți în cele mai bune mâini în timpul colaborării noastre.

Hétfő, Szerda 14:00-20:00

Csütörtök 08:00-12:00

Kedd, Péntek 08:00-14:00

Dr. Magyari Pál

Medic stomatolog, Parodontolog

Îmi îndrept empatia către pacienții mei și îmi propun să demonstrez în munca mea un nivel de profesionalism pe care l-aș aștepta și eu în calitate de pacient.

Luni, Miercuri 08:00-12:00

Marți, Vineri 14:00-20:00

Rokaly Magdi

Asistent recepționist

Chipurile cunoscute care zâmbesc mulțumiți înseamnă mult pentru mine. Mă simt onorat de încrederea voastră și sunt plin de bucurie și recunoștință.

Huszár Ágnes

Administrator

Intrând în lumea stomatologiei recent, am descoperit un domeniu nou și fascinant. Prin munca mea, încerc să contribui în fiecare zi la buna funcționare și eficiență a cabinetului.

Tóth Köllő Imola

Asistent medical

Doresc ca experiența ta în cabinetul stomatologic să fie una plăcută și că să avem încredere reciprocă unul în celălalt.

Takács Zsófia

Asistent igienist

Nu doar atunci să vii la noi, când te doare, ci regulat pentru curățarea tartrului. Împreună putem avea grijă de dinții tăi, păstrând sănătos cât mai mult.

Kémenes Mónika

Asistent recepționist

Îmi place să lucrez într-un mediu prietenos și plăcut, unde pot construi încredere reciprocă cu pacienții și cred că prin comunicare bună putem preveni orice teamă.

Csata Rita

U.A.

Cu cea mai mare atenție și precizie, ajut în munca stomatologică. Încrederea și zâmbetul vostru sincer și mulțumit sunt extrem de importante pentru mine.

Kémenes Johanna

U.A.

Prin munca mea, contribui la zâmbetul tău și fac tot posibilul pentru a le îmbunătăți starea ta. Îmi place să văd reacțiile pozitive în zâmbetele voastre.

Lasă-ne pe noi. Recompensăm încrederea acordată.