Chirurgie orală

Tratamente de înaltă calitate, îngrijiri peronalizate.

La ce să te aștepți..

Echipa noastră este experimentată și dedicată în domeniul intervențiilor chirurgicale orale.

Indiferent dacă este vorba despre extracția măselelor de minte, tratamentul chisturilor și al rădăcinilor sau gingivoplastie, oferim îngrijire personalizată pentru o recuperare rapidă și confort maxim în timpul tratamentului.

Prima dată

la noi?

Vom discuta neajunsurile pe care le-ai legat de dantura ta. Împreună vom examina radiografiile, discutăm despre eventualele probleme pe care le observăm și îți vom prezenta una sau mai multe opțiuni de tratament. Prima vizită va dura aproximativ 15 de minute.

Un cabinet fără prejudecări

Știm bine că vii la noi pentru că ai nemulțumiri legat de dantură! Bravo ție că vrei să repari defectele.

Îți respectăm timpul

Am investit foarte multă energie să începem tratamentele la timp. Dacă totuși intervine ceva inevitabil, timpul alocat pentru programarea ta rămâne intact.

v

Echipă deschisă

Depunem eforturi suplimentare să-ți oferim o experiență plăcută.

Prețuri

Consultație / Plan tratament

Consultare cu medici stomatologi specializați, în cadrul căreia discutăm în detaliu opțiunile de tratament și ofertele noastre de preț.

120 ron

Extracție dentară la dinți mobili

Eliminarea dinților care se mișcă sau sunt instabili, care nu mai susțin în mod corespunzător funcția dentară.

60 RON

Extracție dentară

Îndepărtarea completă a dinților din osul maxilarului, de obicei în cazuri de deteriorare severă sau infecție.

140 ron

Decapișonare

Procedură chirurgicală cu scopul de a elibera coroana unui dinte pentru a ușura extracția sau alte tratamente dentare.

150 RON

Extracție dinte erupt parțial

Eliminarea parțială a dinților care au erupt parțial prin osul gingival.

270 ron

Extracție dinte neerupt

Extracția dinților care nu au erupt încă complet prin osul gingival.

530 RON

Amputație radiculară

Îndepărtarea parțială a rădăcinii unui dinte, de obicei în cazurile în care vârful rădăcinii este deteriorat sau infectat.

270 ron

Rezecție apicală

Îndepărtarea chirurgicală a vârfului rădăcinii unui dinte și csoncarea acestuia pentru a trata infecția sau pentru a permite vindecarea rădăcinii dentare.

660 RON

Întrebări frecvente

Pot bea lapte după extracția dentară?

Da, poți bea cât dorești. Consumul de lapte este un mit și nu știu cum a luat naștere, este ca un frate geamăn al mitului extracției dentare. Nu există bacterii agresive sau infecțioase în lapte pe care să le eviți. În cavitatea bucală, în timpul vindecării, apare o membrană de culoare gri, asemănătoare culorii puroiului. Poate că după consumul de lapte această culoare este mai evidentă. Acest lucru ar putea fi originea mitului.

Este normal să am dureri de gât după o extracție dentară?

Este complet circumstanțial, și mă refer la starea dintelui. Extracția dintelui de minte inferior provoacă cel mai mult disconfort, printre care se pot include și durerile de gât. Nu există o legătură directă între gât și problemele dentare, însă este frecvent să se descopere probleme latente atunci când există și alte probleme. Astfel, extracția dentară poate provoca o inflamație care poate aduce în prim plan o durere de gât latente. În special în cazurile dificile de extracție, instrumentele folosite pot contribui. Să rămânem așa: este posibil, dar nu este tipic.

După câte ore pot mânca după extracția dentară?

Nu există restricții alimentare după extracția dentară. Sângerarea se oprește de obicei în câteva minute. Trebuie doar să eviți să deteriorezi cheagul de sânge format în locul extracției, deoarece acest lucru poate duce la o nouă sângerare, care, deși nu este o problemă, este neplăcută. Poți consuma alimente moi și să eviți alimentele prea calde sau prea reci și să nu sugi zona extracției.

Trebuie să îmi scot piercingul din limbă în timpul tratamentului stomatologic?

„Maeștrule, cum poți scăpa de frică?” – „Nu o ține de mână”, a spus maestrul. Nu trebuie să îți scoți piercingul, în special dacă nu l-ai pus încă. Îmi plac piercingurile, dar problema este că adesea piercingurile de limbă și buza inferioară sunt plasate într-un mod care poate irita gingia. Acest lucru menține o inflamație constantă, care poate duce la resorbția oaselor din jurul dintelui. Un pacient adolescent a pierdut doi dinți din față din cauza unui piercing de limbă. Deci, poți să-ți pui piercing, tratamentul stomatologic nu este afectat, dar fii atent la efectele secundare și, dacă le ai, nu le ignora.

De câte ori pe zi trebuie să spăl pe dinți?

Spală-ți dinții pentru a-ți păstra zâmbetul. Dimineața, spală-ți dinții pentru a-ți păstra prietenii. Sănătatea dentară nu depinde de numărul de spălări, ci de eficacitatea acestora. Pentru menținerea sănătății dentare, o igienizare eficace înainte de culcare este suficientă. Dar avem și prietenii, trebuie să îi protejăm, așa că cel puțin dimineața, fă un gargară cu apă de gură. Deci, nu de câte ori, ci cum.

Cât de des ar trebui să merg la dentist?

Cât de des ar trebui să schimbi uleiul la mașină? Ei bine, depinde de cât de mult îl folosești. Dacă îți speli eficient dinții, o consultare anuală cu o eventuală curățare a tartrului poate fi suficientă. Dacă, de exemplu, te confrunți cu o inflamație gingivală cronică, s-ar putea să ai nevoie de o curățare la fiecare 3 luni. Vom stabili un plan personalizat în funcție de nevoile tale.

De la ce vârstă pot merge singur la dentist?

Poți să mergi singur când poți să mergi singur. Singura situație în care este necesară prezența părinților este discutarea planului de tratament, în special dacă acesta implică, să zicem, extracția unui dinte. În cazul minorilor, acordul părinților este necesar. Atât.

De ce mă doare dintele?

Poate fi o inflamație a pulpei dentare, dureroasă în mod inuman. Poate fi necroza pulpei dentare, care duce la infecție și inflamație. Dureroasă în mod inuman. Poate fi o inflamație parodontală, care de fapt reprezintă o inflamație a gingiilor externe. Dureroasă în mod inuman. În fiecare dintre aceste cazuri, indicațiile pentru tratamentul medicamentos sunt diferite. Mai bine vino să vedem ce este în neregulă în loc să apelezi la vecin.

Chirurgie orală

Extracție

O dată cu evoluția tratamentelor stomatologice, numărul extracțiilor dentare a scăzut, deoarece, dacă există o modalitate de a salva dantura, ne străduim să o facem. Cu toate acestea, dacă extracția este inevitabilă, se efectuează sub anestezie prealabilă.

Extracție radiculară

Eliminarea vârfului rădăcinii dentare pentru a salva dantura. Această procedură se efectuează doar pe dinții tratați endodontic.

Incizie abces vestibular

Ca urmare a cariilor dentare, pot apărea inflamații în osul din jurul rădăcinii dintelui. În acest moment, apare abcesul, cunoscut și sub numele de umflătură în gingie, care este însoțit de puroi. Soluția constă în deschiderea abcesului și curățarea chirurgicală. Acest procedeu este esențial pentru a preveni răspândirea inflamației.

Extracție molar de minte

Măselele de minte sunt molarii care erup în jurul sfârșitului adolescenței sau la începutul perioadei adulte. Deoarece apar ultimii în linie, curățarea lor este dificilă și se infectează ușor, astfel că adesea extracția sau intervenția chirurgicală este soluția finală. Ambele proceduri sunt efectuate pe baza radiografiilor.

Fă primul pas

pentru un zâmbet sănătos.