Stomatologie generală

Suntem partenerii tăi în menținerea zâmbetului tău.

La ce să te aștepți..

În cadrul tratamentelor noastre generale, vei primi expertiză, confort și îngrijire. De la ortodonție la albirea dinților și orice alt tratament între acestea, oferim toate modalitățile de tratament pentru ca zâmbetul tău să fie sănătos și strălucitor.

Prima dată

la noi?

Este prima dată când ne vizitezi? Suntem bucuroși să te avem alături! Programarea ta inițială va dura aproximativ 15 de minute.

Clinică stomatologică primitoare

Știm bine că vii la noi pentru că ai nemulțumiri legat de dantură! Bravo ție că vrei să repari defectele.

Îți respectăm timpul

Am investit foarte multă energie să începem tratamentele la timp. Dacă totuși intervine ceva inevitabil, timpul alocat pentru programarea ta rămâne intact.

v

Echipă deschisă

Depunem eforturi suplimentare să-ți oferim o experiență plăcută.

Prețuri

Consultație / Plan tratament

Consultare cu medici stomatologi specializați, în cadrul căreia discutăm în detaliu opțiunile de tratament și ofertele noastre de preț.

120 RON

Intervenție de urgență

Posibilitatea unui tratament stomatologic imediat în caz de durere severă sau leziuni.

100 RON

Igienizare profesională

Metodă eficientă și blândă de îndepărtare a tartrului dentar, inclusiv curățarea completă a întregii arcade dentare.

250 RON

Obturație fizionomică

Repararea cariilor dentare sau a leziunilor cu plombe estetice și durabile.

180 RON

Reconstrucție fizionomică cu lipsă în partea incizală

Înlocuirea danturii lipsă cu proceduri speciale, care permit fixarea protezelor sau coroanelor dentare.

320 RON

Reconstucție fizionomică cu știft

Înlocuirea danturii lipsă cu tije speciale, care asigură stabilitatea și aspectul estetic.

350 RON

Obturație pe dinți de lapte

Tratament și plombare pentru dinții de lapte, pentru a menține funcționalitatea și estetica lor.

120 RON

Reconstrucția rădăcinii su știft pentru susținerea coroanei

Consolidarea rădăcinii dentare după un tratament de canal, pentru pregătirea pentru coroane.

180 RON

Tratament radicular la monoradiculari

Tratamentul infecțiilor sau al leziunilor la dinții cu o singură rădăcină, pentru a-i salva.

250 RON

Tratament radicular la biradiculari

Tratamentul infecțiilor sau al leziunilor la dinții cu două rădăcini, pentru a-i menține sănătoși și stabili.

300 RON

Tratament radicular la pluriradiculari

Tratamentul infecțiilor sau al leziunilor la dinții cu trei rădăcini, pentru a-i salva.

400 RON

Bijuterie dentară

Bijuterii decorative pentru dinți, aplicate pentru un aspect estetic plăcut.

110 RON

Întrebări frecvente

Aveți serviciu de stomatologie de urgență?

Știm ce înseamnă durerea de dinți. Cu toate că programăm consultațiile cu luni înainte, ne asigurăm să alocăm timp pentru a trata cazurile de urgență, ceea ce înseamnă practic ameliorarea durerii. Deviza noastră: prevenția este cea mai bună soluție împotriva durerii de dinți.

Este posibil să eșueze tratamentul de canal?

Răbdarea aduce roade! Reușita tratamentului de canal se evaluează în timp. Simptomele imediat după tratament nu sunt relevante. Este recomandat să faceți o radiografie de control după un an pentru a verifica starea obturației canalului radicular și pentru a compara cu radiografia făcută înainte de tratament. De acolo se pot trage concluzii. Pe scurt, tratamentul de canal este considerat reușit până când se dovedește contrariul.

De ce mă doare dintele?

Poate fi o inflamație a pulpei dentare, dureroasă în mod inuman. Poate fi necroza pulpei dentare, care duce la infecție și inflamație. Dureroasă în mod inuman. Poate fi o inflamație parodontală, care de fapt reprezintă o inflamație a gingiilor externe. Dureroasă în mod inuman. În fiecare dintre aceste cazuri, indicațiile pentru tratamentul medicamentos sunt diferite. Mai bine vino să vedem ce este în neregulă în loc să apelezi la vecin.

Tratament stomatologic în timpul alăptării?

Sarcina și perioada de alăptare sunt experiențe foarte asemănătoare, după cum am observat. Cu toate acestea, din perspectiva tratamentului stomatologic, există o diferență uriașă între cele două stări. În timpul tratamentului stomatologic folosim un singur material care este absorbit în fluxul sanguin și ajunge în laptele matern, și anume anestezicul. Nu cunosc nicio contraindicație a anestezicului. În același timp, dintr-un mililitru de anestezic, care se dizolvă în aproximativ 5 litri de sânge, se va absorbi o mică cantitate în lapte. Aceasta ajunge în sistemul digestiv al bebelușului, de unde se absoarbe câtva în sângele bebelușului. Nu cred că este o cantitate măsurabilă.

Tratament stomatologic în timpul sarcinii?

Una dintre marile mele griji sunt viitoarele mămici cu dinți cariați. În timpul sarcinii, cele mai periculoase efecte sunt reprezentate de medicamente și radiațiile X. Prin urmare, tratamentul stomatologic în timpul sarcinii este și mai important decât de obicei, deoarece complicațiile afectează două vieți. Dacă un dinte cariat se infectează, acest lucru afectează și fătul. Dacă infecția se răspândește  este necesară administrarea medicamentelor pentru a salva mama, în ciuda contraindicațiilor. Nu mă pune într-o astfel de situație. Vino să tratăm caria, chiar și temporar, pentru a evita complicațiile din timpul sarcinii.

De la ce vârstă pot merge singur la dentist?

Poți să mergi singur când poți să mergi singur. Singura situație în care este necesară prezența părinților este discutarea planului de tratament, în special dacă acesta implică, să zicem, extracția unui dinte. În cazul minorilor, acordul părinților este necesar. Atât.

Cât de des ar trebui să merg la dentist?

Cât de des ar trebui să schimbi uleiul la mașină? Ei bine, depinde de cât de mult îl folosești. Dacă îți speli eficient dinții, o consultare anuală cu o eventuală curățare a tartrului poate fi suficientă. Dacă, de exemplu, te confrunți cu o inflamație gingivală cronică, s-ar putea să ai nevoie de o curățare la fiecare 3 luni. Vom stabili un plan personalizat în funcție de nevoile tale.

Mi-a căzut obturația temporară, ce să fac?

Am auzit că dacă pui cuișoare în dinte, ajută. Cumsănu. Sună-ne repede și rezolvăm problema. Obturația temporară este temporară pentru că nu are șanse să reziste mult timp. Totuși, este important să existe o obturație pe suprafața deteriorată a dintelui până când realizăm obturația definitivă. Așa că nu amâna problema.

Stomatologie generală

Consultație

Vino la noi în fiecare an pentru o consultare gratuită pentru a preveni sau pentru a rezolva posibilele probleme de igienă orală sau carii de la rădăcină.

Obturație

O obturație este o procedură stomatologică în care un dentist îndepărtează țesutul afectat de carii dintr-un dinte și umple cavitatea rezultată cu un material special pentru a preveni deteriorarea ulterioară a dintelui. Acest material poate fi de diferite tipuri, cum ar fi amalgamul, compozitul sau ionomerul de sticlă, și are rolul de a restaura funcția și forma dintelui afectat.

Tratament radicular

Tratamentul radicular este un procedeu stomatologic care implică îndepărtarea pulpei dentare (nervului) infectate  din interiorul dintelui, curățarea, dezinfectarea, obturarea canalului radicular, și apoi sigilarea dintelui. Acest tratament are scopul de a salva dintele de extracție.

Igienizare profesională

Igienizarea profesională se împarte în două etape principale: îndepărtarea tartrului și eliminarea biofilmului controlat. Tartrul este placa dentară mineralizată, colectată prin saliva noastră. Deoarece pe termen lung dăunează gingiilor și dinților, este important să fie îndepărtat în mod regulat. Eliminarea biofilmului controlat este o metodă de tratament prin care se îndepărtează majoritatea bacteriilor, colorațiile de suprafață, petele de pe dinți. Dinții tăi nu doar că devin mai albi, dar și mai sănătoși.

Fă primul pas

pentru un zâmbet sănătos.