Ismerd meg csapatunkat

Munkáinkért felelősséget vállalunk! Gondosan megválasztjuk a kezelésekhez használt alapanyagokat, hogy mosolyt varázsoljunk az arcodra.

Dr. Székely Zsolt

Fogorvos, implantológus

A gyerek akkor engedi meg, hogy kezeljem, ha bízik bennem. Ezért kell bízzunk egymásban. Gyerekkoromban félelemmel töltött el a fogászat gondolata. Ezért most arra törekszem, hogy eloszlassam ezt a félelmet benned, hogy ránk merd bízni magad az egészséged érdekében.

Hétfő, Szerda 14:00-20:00

Csütörtök 08:00-12:00

Kedd, Péntek 08:00-14:00

Dr. Magyari Anna

Fogorvos

Ha az ajton belépsz a csapatunk része vagy. Nekem pedig a célom az, hogy a közös munka során a legjobban kezekben érezd magad.

Hétfő, Szerda 14:00-20:00

Csütörtök 08:00-12:00

Kedd, Péntek 08:00-14:00

Dr. Magyari Pál

Fogorvos, parodontológus

Empátiával fordulok a pácienseim felé, és a munkámban olyan profizmusra törekszem, amit páciensként én magam is elvárnék.

Hétfő, Szerda 08:00-12:00

Kedd, Péntek 14:00-20:00

Rokaly Magdi

Ügyfélfogadó asszisztens

Az elégedetten mosolygó, visszatérő ismerős arcok örömmel és hálával töltenek el, hogy megtisztelnek bizalmukkal.

Huszár Ágnes

Ügyvezető

Nemrég belépve a fogászat világába egy számomra új és izgalmas területre lett rálátásom. Munkámmal igyekszem nap mint nap segíteni a rendelő gördülékeny és hatékony működését.

Tóth Köllő Imola

Orvosi asszisztens

Azt szeretném, hogy számodra jó hangulatban teljen a fogászati kezelés, és kölcsönösen bízzunk egymásban.

Takács Zsófia

Higiéniai asszisztens

Ne csak akkor gyere ha „fáj”, hanem gyere rendszeresen, hogy fogkőleszedéssel és tudatos szájápolással a lehető legtovább őrizzük meg a fogaid egészségét.

Kémenes Mónika

Ügyfélfogadó asszisztens

Szeretek olyan barátságos és kellemes környezetben dolgozni, ahol a páciensekkel ki tudom alakítani a kölcsönös bizalmat, és hiszem, hogy jó kommunikációval minden félelmet meg lehet előzni.

Csata Rita

U.A.

A legnagyobb odafigyeléssel és precízitással segítem a fogászati munkát, melyhez elengedhetetlen az empátia, kicsikhez és nagyokhoz egyaránt. Fontos számomra a bizalmad és őszinte, elégedett mosolyod.

Kémenes Johanna

U.A.

Munkámmal hozzájárulok a mosolyodhoz és teszek azért hogy neked jobb legyen. Szeretem látni az arcokon a pozitív visszajelzést.

Bízd ránk. Mi megháláljuk bizalmadat.