ALL ON 4 

Timpul trece, zâmbetul rămâne.

La ce să te aștepți..

În cadrul procedurii All on Four, fixarea protetică a tuturor dinților este realizată printr-o serie de patru implanturi. Acest lucru asigură un aspect stabil și natural, precum și confort și funcționalitate pe termen lung.

În ce constă tehnologia All on 4?

Multe persoane sunt afectate în mod constant de o serie de inconveniente asociate protezelor detașabile. Aceste probleme cotidiene îi determină să fie precauți în mișcări, să evite să râdă și să nu se bucure pe deplin de gusturile alimentelor. Proteza incomodă le poate lua bucuria unei vieți de zi cu zi lipsită de griji.

Pacientul nostru avea toate dinții mobili când a venit la noi. Eram șocat să văd că lipsa completă de dinți nu mai este rară nici măcar la persoanele în vârstă de 40 de ani. Există două grupuri: pacienți mai în vârstă care se confruntă cu lipsa completă a dinților și pacienți mai tineri care sunt pe punctul de a ajunge în această situație.

Tehnica All on 4 diferă de implanturile tradiționale în sensul că implantul nu este plasat în locul vechiului dinte, ci acolo unde există țesut osos.

Acest lucru are 3 mari avantaje:

  • timp de vindecare mult mai scurt
  • o singură intervenție chirurgicală
  • posibilitatea de a obține imediat o proteză fixă.

Rezultatul este cu adevărat impresionant. O dantură fixă cu aspect natural într-un timp atât de scurt, ce părea de neconceput până acum. Să nu uităm că această tehnică poate fi utilizată pentru a rezolva lipsa completă de dinți. Nu va mai trebui niciodată să pescuiești proteza dentară dintr-un pahar.

“Eu cu atâta încredere am venit, chiar dacă nu este atât de plăcut la stomatolog, dar am venit cu inima deschisă de fiecare dată. Cred, că în fiecare vârstă este important să ai o dantură sănătoasă și frumoasă.”

M. Domnița

“Totdeauna îmi era frică să ajung fără dinți. Am văzut odată o proteză și am decis că așa ceva eu niciodată nu aș dori să port, deci singura soluție era implantul. M-am gândit că trebuie să investesc în mine. Să vă zic sincer, de intervenție nu am avut frică, mai mare frică am avut cum o să iasă… dar a ieșit foarte frumoasă, sunt mulțumită. Și nepoțica mea mi-a zis “Bunica, tu ce dinți frumoși ai”, deci pot să zic, că a meritat toate eforturile.”

G. Tincuța

"În timpul sarcinii infecțiile dentare sunt periculoase. Am avut grijă, să nu am nici o surpriză neplăcută legat de probleme dentare."

Tatiana

Întrebări frecvente

Ce este procedura All on Four?

All on Four este o procedură specială de înlocuire a dinților, care permite fixarea tuturor dinților cu patru implanturi în gingie. Astfel, se poate obține o arcadă dentară stabilă și cu aspect natural.

Care sunt avantajele All on Four față de alte metode de înlocuire a dinților?

Procedura All on Four este mai rapidă și mai puțin invazivă decât metodele tradiționale de înlocuire a dinților. În plus, necesită mai puține implanturi, ceea ce reduce costurile tratamentului și timpul de recuperare.

Voi putea să mestec și să zâmbesc în mod natural cu protezele dentare All on Four?

Da, datorită procedurii All on Four, înlocuirea dinților devine stabilă și naturală, permițând pacienților să mestec și să zâmbească fără dificultăți, ca și cum ar fi dinții lor naturali.

Cât durează întregul proces al procedurii All on Four?

Az procedura All on Four constă în mai multe etape, inclusiv pregătirea, inserarea implanturilor și fixarea protezei dentare. De obicei, întregul proces durează câteva luni, dar poate varia în funcție de situația și necesitățile specifice ale pacientului.

Ce îngrijire post-tratament necesită protezele dentare All on Four?

Az All on Four fogpótlás ugyanolyan gondoskodást igényel, mint a természetes fogak. Fontos rendszeresen ellenőriztetni és tisztítani a fogpótlást, valamint betartani a fogorvosi utasításokat a hosszú távú siker érdekében.

Este posibil să înlocuiți metodele tradiționale de înlocuire a dinților cu procedura All on Four?

Da, procedura All on Four poate reprezenta o alternativă la metodele tradiționale de înlocuire a dinților. All on Four este mai rapidă și mai puțin invazivă, ceea ce o face mai atrăgătoare pentru mulți pacienți.

Cât de stabile sunt protezele dentare All on Four?

Protezele dentare All on Four sunt extrem de stabile și puternice. Cele patru implanturi asigură o fixare stabilă a protezei dentare, astfel încât pacienții să poată mesteca și zâmbi fără să-și facă griji cu privire la mișcarea protezei dentare.

Ce tipuri de pacienți sunt recomandați pentru procedura All on Four?

Az procedura All on Four poate fi ideală pentru mulți pacienți, în special pentru cei cu pierderi semnificative de dinți sau care întâmpină probleme cu metodele tradiționale de înlocuire a dinților. Cele mai bune rezultate sunt de obicei obținute la pacienții care au o stare generală bună de sănătate, o calitate adecvată a oaselor pentru acceptarea implanturilor și sunt angajați într-o îngrijire post-tratament adecvată.

Intervenții All on 4

Consultație

A consultație, de obicei, pacienții primesc informații detaliate despre procedura All on Four, cum funcționează și care sunt avantajele sale.

All on four

Az All on Four egy speciális fogpótlási eljárás, amely lehetővé teszi, hogy az összes fogot négy implantátummal rögzítsék a fogínybe. Ezáltal stabil és természetes megjelenésű fogsort lehet elérni.

Implant dentar

Implanturile dentare sunt dispozitive stomatologice care sunt inserate în osul maxilarului pentru a fixa și stabiliza protezele dentare. În procedura All on Four, se folosesc patru implanturi pentru susținerea protezei dentare.

Proteză dentară

În cazul procedurii All on Four, o proteză dentară înlocuiește o întreagă arcadă dentară, fiind fixată pe patru implanturi în osul maxilarului.

Stabilitate

Stabilitatea se referă la legătura puternică dintre implanturile inserate în osul maxilarului și fogpótlás în cadrul procedurii All on Four. Stabilitatea permite pacienților să utilizeze confortabil și în siguranță fogpótlarea în activitățile lor zilnice.

Fă primul pas

pentru un zâmbet sănătos.