ALL ON X

Az idő múlik, a mosoly marad.

Mire számíthatsz

Az All on X eljárás során az összes fog protetikus rögzítését négy implantátumon keresztül valósítjuk meg. Így garantáljuk a stabil és természetes megjelenést, valamint a hosszútávú komfortot és funkcionalitást.

Mi is az All on 4 technológia?

Számos embert keserít meg nap mint nap a kivehető fogsorral járó kellemetlenségek sokasága. Ezek a hétköznapi problémák arra késztetik őket, hogy óvatosan mozogjanak, kerüljék a nevetést és korlátozottan élvezzék az ételek ízeit. A kényelmetlen fogsor elveheti tőlük a felszabadult mindennapok örömét.

Páciensünknek minden foga mozgott, amikor hozzánk érkezett. Döbbentem tapasztaljuk, hogy a teljes fogatlanság már a 40 éves korosztálynál sem ritka. Két csoport van: a teljes fogatlansággal küszkodő idősebb páciensek, valamint a teljes fogatlanság küszöbén álló fiatalabb páciensek.

Az All on 4 technika abban tér el a hagyományos implantátumoktól, hogy maga az implantátum nem a régi fog helyére kerül, hanem oda, ahol maradt csontállomány. Ennek 3 nagy előnye van:
• sokkal rövidebb gyógyulási idő
• egyetlen sebészi beavatkozás
• azonnal készíthető fix fogsor

Az eredmény pedig lenyűgöző. Természetes hatású fix fogsor olyan rövid idő alatt, ami eddig elképzelhetetlen volt.
Ne felejtsük el, ez a technika a teljes fogatlanság orvoslására alkalmazható.
Soha többet nem kell kihalászni a kivehető fogsort a pohárból!

“Azt kell mondjam, hogy az elején tartottam a beavatkozásoktól és féltem attól, hogy hogy fogom végigjárni ezt az utat. Félelem volt bennem amiatt is, hogy fájni fog, de a zsibbasztás tökéletes volt. Nem volt könnyű maga a folyamat, leginkább akkor amikor nem volt fog a számban és valahol meg kellett jelenni, beszélni kellett, de ez is hamar megoldódott az ideiglenes fogakkal. Máris úgy érzem, hogy minden rendben van."

I. György

"Fontos nekem, hogy a fogaim jó egészségben maradjanak. Saját fogaim szempontjából is az implantátum volt számomra a legjobb megoldás. Biztos akartam lenni abban, hogy a korábban felmerült problémáim megoldódnak ezáltal. Nagy bizalommal jöttem ide már első alkalommal is és mindig szívesen tértem vissza. Csodálatos, nyugodt, kellemes környezet és mindig jó hangulat fogadott, bátran ajánlom mindenkinek!"

K. Erika

"Az implantálást követően semmi problémám nem volt azon kívül, hogy egy két hónapig ráharaptam a nyelvemre, de aztán megszoktam. Amíg nem készült el a fogpótlás olyan öregembernek éreztem magam… fogatlan voltam és még enni sem tudtam rendesen aztán ez is helyreállt és most teljesen olyan, mintha a saját fogaim lennének. A rendszeres ellenőrzés mindig megnyugtat, hogy tudom minden rendben van."

K. Dávid

Gyakori kérdések

Mi az All on 4 eljárás?

Az All on 4 egy speciális fogpótlási eljárás, amely lehetővé teszi, hogy az összes fogat négy implantátummal rögzítsék a fogínybe. Ezáltal stabil és természetes megjelenésű fogsort lehet elérni.

Milyen előnyei vannak az All on Fournak más fogpótlási módszerekkel szemben?

Az All on 4 eljárás gyorsabb és kevésbé invazív, mint a hagyományos fogpótlási módszerek. Ráadásul kevesebb implantátumra van szükség, ami csökkenti a kezelés költségeit és a gyógyulási időt.

Képes leszek természetesen rágni és mosolyogni az All on 4 fogpótlással?

Igen, az All on 4 eljárásnak köszönhetően a fogpótlás stabil és természetes, így a páciensek könnyedén rághatnak és mosolyoghatnak, mintha saját fogai lennének.

Mennyi ideig tart az All on 4 eljárás teljes folyamata?

Az All on 4 eljárás teljes folyamata több lépésből áll, beleértve az előkészítést, az implantátumok behelyezését és a fogpótlás rögzítését. Általában a teljes folyamat több hónapot vesz igénybe, de a páciens konkrét helyzetétől és szükségleteitől függően változhat.

Milyen utógondozást igényel az All on 4 fogpótlás?

Az All on 4 fogpótlás ugyanolyan gondoskodást igényel, mint a természetes fogak. Fontos rendszeresen ellenőriztetni és tisztítani a fogpótlást, valamint betartani a fogorvosi utasításokat a hosszútávú siker érdekében.

Lehet-e az All on 4 eljárással helyettesíteni a hagyományos fogpótlási módszereket?

Igen, az All on 4 eljárás lehet alternatíva a hagyományos fogpótlási módszerekkel szemben. Az All on 4 gyorsabb és kevésbé invazív, így sok páciens számára vonzóbb lehet.

Mennyire stabilak az All on 4 fogpótlások?

Az All on 4 fogpótlások rendkívül stabilak és erősek. A négy implantátum stabil rögzítést biztosít a fogpótlásnak, így a páciensek könnyedén rághatnak és mosolyoghatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a fogpótlás lötyögése miatt.

Milyen pácienseknek ajánlott az All on 4 eljárás?

Az All on 4 eljárás számos páciens számára ideális lehet, különösen azoknak, akiknek jelentős foghiányuk van vagy akiknek problémáik vannak a hagyományos fogpótlási módszerekkel. A legjobb eredmények általában azoknál a pácienseknél érhetők el, akik jó általános egészségi állapotban vannak, megfelelő csontminőséggel rendelkeznek az implantátumok befogadásához, és elkötelezettek a megfelelő utógondozásban.

All on 4 beavatkozások

Konzultáció

A konzultáció során a páciensek általában részletes információkat kapnak arról, hogy mi is az All on 4 eljárás, hogyan működik, és milyen előnyei vannak.

All on 4

Az All on 4 egy speciális fogpótlási eljárás, amely lehetővé teszi, hogy az összes fogat négy implantátummal rögzítsék a fogínybe. Ezáltal stabil és természetes megjelenésű fogsort lehet elérni.

Fogimplantátum

A különálló fogimplantátum egy titánból készült műgyökér, amely koronával ellátva egyetlen fog pótlására szolgál. Az implantátum kortól függetlenül beültethető, amennyiben az egészségi állapotod megengedi.

Fogpótlás

Az All on 4 esetén a fogpótlás egy teljes fogsort helyettesít, amelyet négy implantátumra rögzítenek az állcsontban.

Stabilitás

A stabilitás az állcsontba ültetett implantátumok és a fogpótlás közötti erős kapcsolatot jelenti az All on 4 eljárás során. A stabilitás lehetővé teszi a páciensek számára, hogy biztonságosan és kényelmesen használják a fogpótlást mindennapi tevékenységeik során.

Tedd meg az első lépést

az egészséges mosolyért.